A weboldalon cookie-t használunk, hogy szolgáltatásunkat a lehető legjobb minőségben biztosíthassuk! További információk
Olvassa el Adatkezelési Tájékoztatónkat és az Általános Szerződési Feltételeket is!

Rendben
Termékek Menü

Nyári akció 2021

Ajándékot adunk Önnek!

 

Webáruházunkban található bármilyen téli termék (bélelt mellény, bélelt nadrág, pulóver, bélelt kabát, bélelt lábbeli, kötött sapka, stb.) 15.000.-, azaz tizenötezer forint feletti megvásárlása esetén 1db pólót és egy kódot adunk ajándékba.

 

Az ajándék póló választható:

- fehér, királykék, fekete, és szürke színekben,
- S, M, L, XL, 2XL méretekben.
A szükséges méretet a téli terméket tartalmazó rendelés leadásakor, a 'Kosár' folyamat során megjelenő 'Megjegyzés' felületen, vagy - ha ezt elmulasztaná - e-mail-ben (hivatkozva a megrendelése azonosítójára) tudja megadni rendelése postára adásáig.
Ajándék esetében méretcserét a későbbiekben csak a főtermék csereigénye, vagy személyes ügyintézés esetén tudunk biztosítani.

 

A kóddal:

- 3x1.000.-, azaz három alkalommal történő - bármilyen terméket tartalmazó - vásárlás esetén alkalmanként 1.000.-, azaz egyezer forint kedvezményt vonunk le a végösszegből abban az esetben, ha a kosár minimum bruttó 5.000.-, azaz ötezer forint értékű árut tartalmaz.
- a kód az átvételt követően 3 alkalommal 2021. december 31-ig használható fel.

 

Az akció a ténylegesen, fizikailag raktáron lévő termékekre érvényes, ami nincs összefüggésben a termékoldalon jelzett rendelési állapottal és a megjelenített elérhetőségi adatokkal. Erről megrendelését követően tudjuk tájékoztatni és ezután az aktuális készletállapotnak és a kapott információknak megfelelően módosítani tudja (akár vissza is mondhatja) rendelését.

A meghirdetett akció az aktuálisan fizikai készleten lévő termékek erejéig, visszavonásig, de legkésőbb 2021. augusztus 31-ig érvényes.