A weboldalon cookie-t használunk, hogy szolgáltatásunkat a lehető legjobb minőségben biztosíthassuk! További információk
Olvassa el Adatkezelési Tájékoztatónkat és az Általános Szerződési Feltételeket is!

PR99 munkavédelmi kézkrém - folyékony kesztyű 125ml

Méret
Szín
 
Cikkszám: FT-PR99-125
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt
Folyékony kesztyű vízbázisú vegyszerekkel szemben
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Leírás és Paraméterek

Az élelmiszer-előállításban, élelmiszer feldolgozásban (pl.: baromfi-húsipar, konzervgyártás, zöldség-gyümölcs feldolgozás, malomipar, sütőipar, stb.), fodrászok, kozmetikusok, pedikűrösök, masszőrök – ahol a nagyfokú higiénés előírások következtében gyakori a kézmosás – fokozottan ajánlott.
A kézfertőtlenítő szerek permanens alkalmazása roncsolja bőrünk szerkezetét, a kontakt dermatitis gyakori előidézője lehet. Ezért az egészségügy teljes vertikuma, orvosok, ápolók, asszisztencia számára kiváló bőrvédő-ápoló.
Bőrgyógyászok által az otthonápolásban rendkívül javasolt. A házi munka, az otthon vegyszerei, tisztító szerek, szabadidős tevékenységek, sport, hobbi során kialakuló bőrkárosodás a termék használatával megelőzhető. A savak, lúgok, fertőtlenítő szerek, maró folyadékok mechanikai védelem mellett is gyakran idéznek elő sérülést. Rendeltetésszerű alkalmazásával a bőr károsodása megelőzhető.
Az építőipar minden szakipari ágazatában és az ipari hűtő-kenő anyagokkal érintkezők esetében is ajánlott.

Gyártó Import termék
125ml kiszerelés
Nem oldja a víz
Vízzel történő munkavégzéshez ajánlott
Gyorsan felszívódik
E-vitamin acetát-tartalmú
Száraz bőr kezelésére is alkalmazható