A weboldalon cookie-t használunk, hogy szolgáltatásunkat a lehető legjobb minőségben biztosíthassuk! További információk
Olvassa el Adatkezelési Tájékoztatónkat és az Általános Szerződési Feltételeket is!

Rendben
Termékek Menü

PR99 munkavédelmi kézkrém - folyékony kesztyű 125ml

Katt rá a felnagyításhoz
Cikkszám: FT-PR99-125
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Folyékony kesztyű vízbázisú vegyszerekkel szemben
Méret
Szín
 

Leírás és Paraméterek

Az élelmiszer-előállításban, élelmiszer feldolgozásban (pl.: baromfi-húsipar, konzervgyártás, zöldség-gyümölcs feldolgozás, malomipar, sütőipar, stb.), fodrászok, kozmetikusok, pedikűrösök, masszőrök – ahol a nagyfokú higiénés előírások következtében gyakori a kézmosás – fokozottan ajánlott.
A kézfertőtlenítő szerek permanens alkalmazása roncsolja bőrünk szerkezetét, a kontakt dermatitis gyakori előidézője lehet. Ezért az egészségügy teljes vertikuma, orvosok, ápolók, asszisztencia számára kiváló bőrvédő-ápoló.
Bőrgyógyászok által az otthonápolásban rendkívül javasolt. A házi munka, az otthon vegyszerei, tisztító szerek, szabadidős tevékenységek, sport, hobbi során kialakuló bőrkárosodás a termék használatával megelőzhető. A savak, lúgok, fertőtlenítő szerek, maró folyadékok mechanikai védelem mellett is gyakran idéznek elő sérülést. Rendeltetésszerű alkalmazásával a bőr károsodása megelőzhető.
Az építőipar minden szakipari ágazatában és az ipari hűtő-kenő anyagokkal érintkezők esetében is ajánlott.

Gyártó Import termék
125ml kiszerelés
Nem oldja a víz
Vízzel történő munkavégzéshez ajánlott
Gyorsan felszívódik
E-vitamin acetát-tartalmú
Száraz bőr kezelésére is alkalmazható