A weboldalon cookie-t használunk, hogy szolgáltatásunkat a lehető legjobb minőségben biztosíthassuk! További információk Rendben
Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  az AltamirART Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Beazonosításra alkalmas személyes adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre (pl. futárszolgálat), aki az AltamirART Kft.-től kapott adatokat semmilyen más formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.
A webáruház fenntartója különböző adatokat gyűjthet a szolgáltatást igénybe vevő Felhasználótól, Felhasználóról, amely adatokat hirdetőpartnereinek csakis a Statisztikai Törvény által meghatározot feldolgozott adatformában adhat át. A feldolgozott adatok nem alkalmasak az egyének beazonosítására.
Amennyiben a megadott adatok rajtunk kívül álló okok miatt (pl. hacker-támadás) kerülnek harmadik félhez, cégünket ezért felelősség nem terheli.

A Felhasználó felelőssége
A Felhasználó elfogadja, hogy a Szolgáltató indoklás nélkül megszüntetheti/módosíthatja regisztrációját. A rendszert nem rendeltetésszerűen igénybevevő Felhasználók azonnali kizárásra kerülnek a szolgáltatásból.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy az AltamirART Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.mibendolgozzak.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Törvényi háttér
Jelen jogi nyilatkozat online vásárlásra vonatkozó részeinek tartalmi alapja a 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről.

Jogorvoslat 
Amennyiben Önt jogsérelem érte akkor a Ptk. ide vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően a Szolgáltató ellen, annak székhelye szerint illetékes bíróságon peres eljárás kezdeményezhető.